2009-03-03 18:17:44• hírek • www.ma.hu

Szörnyen magányos a szöszke sztár

Szörnyű élete van a szállodalánc-örökösnőnek: mindenki kihasználja őt, aztán lelép, pedig Paris Hilton mindent megadna egy Legjobb Örök Barátért.

Az.elmúlt években megfigyelhettük, hogy Paris Hilton mindig mosolyog. Azt hittük, hogy jó oka van erre, hiszen a legmenőbb szállodalánc örökösnőjeként nemcsak neki, hanem az ükunokáinak sem lesznek majd anyagi gondjai. Van azonban valami, amit nem lehet pénzen megvenni, ez pedig a barátság.- Egy kezemen meg tudom számolni, hány igaz barátom van. Az egyik közülük a testvérem, Nicky, annak ellenére, hogy teljesen más a természete. Ő csendes, visszahúzódó, sosem kedvelte a nyilvánosságot - árulta el a híresség, majd hozzátette, hogy már annyiszor átverték, hogy nem könnyű akárkinek a bizalmába férkőznie.

A 28 éves "életművész" elkeseredettségében már két olyan show-ba is részt vett, ahol barátot kerestek neki, de úgy tűnik, hogy nem talált tartósan Legjobb Örök Barátnőt (LÖB). Ráadásul a férfiak is csak kihasználják. A legemlékezetesebb eset az a bizonyos One Night in ParisRick Salomon tárt a nyilvánosság elé. (Egy éjszaka Paris-ban) című felnőttvideó volt, amit exe,Rick Salomon tárt a nyilvánosság elé.

Paris Hilton mindent megadna egy Legjobb Örök Barátért.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: